MIKES ÖSZTÖNDÍJASOK

DÍJÁTADÓ ÜNNEPSÉG

November 29-én ünnepélyes keretek között került sor a KJF Nemzetközi Tanulmányok és Történelem Tanszék és a Mikes Kelemen Alapítvány közös rendezésében az alapítvány által létrehozott hallgatói ösztöndíj átadására.

A Mikes Kelemen Alapítvány immár ötödik éve jutalmazza meg a KJF egy-egy sikeres és kimagasló teljesítményeket nyújtó hallgatóját. Az idei díjazott kiválasztásában a tanszék oktatói mellett a Mikes Kelemen Alapítvány vezetői játszottak meghatározó szerepet. A választás során a hallgatói teljesítmény (kimagasló tanulmányi eredmény, sikeres és eredményes tanórai produktumok) mellett a közéleti szerepvállalás és a munkakörnyezetben tanúsított kiemelkedő munkamorál és szakmai eredmények voltak meghatározók.

Ezek alapján az idei díjat Jónás Róbert Nemzetközi Tanulmányok MA szakos hallgatónk kapta. A díjat az alapítvány alapító-elnöke, Dr. Kossuth Borbála, valamint tanszékünk professzora, a NETA MA szak szakfelelőse, Dr. Simon János tanár úr adták át. A díjazottnak a tanszék nevében Dr. Zachar Péter Krisztián egy tíz kötetből álló ajándékcsomaggal gratulált sikeres munkásságához.

DÍJAZOTT DIÁKOK:

jonas-oklevel

2016.dec,
Jónás Róbert – MA nemzetközi kapcsolatok szakos hallgató

2015. dec.
Hamvas Mercédesz – MA Nemzetközi kapcsolatok szakos

2014. dec.
Kelemen Krisztián – BA Nemzetközi kapcsolatok szakos

2013. dec.
Kelemen Kata – BA Nemzetközi kapcsolatok szakos

2012. dec.
Marengo Alessandro – BA Nemzetközi kapcsolatok szakos